Maatregelen met betrekking tot het Corona-virus

5 maanden geleden

Maatregelen met betrekking tot het Corona-virus

Het Coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Er moeten drastische maatregelen genomen worden om nieuwe besmettingen tegen te gaan. Ook bij Startpunt Wonen volgen wij de adviezen van het RIVM. Om onze opdrachtgevers, bezoekers en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen en bij te dragen aan het inperken van het virus hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen.

  • Ons kantoor is geopend, maar wij werken enkel op afspraak! 
  • Afspraken op kantoor vinden alleen plaats met niet meer dan 2 klanten, met 1,5 meter afstand regel. Op kantoor is voldoende gelegenheid om handen te wassen en de spreekkamer inclusief gebruikte materialen worden gereinigd voor en na de afspraak.
  • Bezichtigingen: voordat wij bezichtigingen inplannen zullen wij onze verkopers vooraf vragen of er griepverschijnselen zijn bij de bewoners. Verkopers zijn altijd afwezig tijdens bezichtigingen, de bezichtiging vindt plaats met alleen de makelaar en maximaal 2 kijkers. De makelaar schudt geen handen en zal te allen tijde een veilige afstand houden tijdens de bezichtiging.


Met deze maatregelen trachten wij de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze klanten en onze medewerkers maar ook het continueren en op peil houden van onze dienstverlening.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Startpunt Wonen

Corona-virus-still-1-1000x562

Naar het nieuwsoverzicht