Adres:
Gastendonkstraat 19, 5961 JW, Horst
Prijs:
€ 399.000 -
Koop/huur:
koop
Koopconditie:
kosten koper
Soort object:
woonhuis
Soort woonhuis:
eengezinswoning
Type woonhuis:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
2008
Woonoppervlakte:
165 m2

Perceeloppervlakte:
289 m2

Aantal kamers:
4
Gastendonkstraat 19, Horst Gastendonkstraat 19, Horst

Zeer ruim uitgebouwd vrijstaand woonhuis met een prachtige grote woonkamer, eetkamer en kantoor aan huis, diepe tuin en dierenweide, in gewilde woonstraat in Horst aan de Kabroekse beek

Begane grond:  U bereikt deze fraaie woning middels de overdekte entree in de voorgevel. Er ligt een natuurstenen vloer, die is doorgelegd in de keuken, bijkeuken en berging. De wanden zijn voorzien van granol en een extra raampje zorgt voor prettig lichtinval.

De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een closet met fonteintje. Vanuit de hal zijn de eerste verdieping en keuken bereikbaar.

De keuken kent een speels keukenblok in U-opstelling. En is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken zijn de woonkamer, bijkeuken en kelder bereikbaar. Deze verrassend ruime provisiekelder kent voldoende stahoogte. U treft hier bergschappen aan, de watermeter en een koekoek voor ventilatie. Tenslotte is middels een luik de kruipruimte bereikbaar. De bijkeuken is ruim van opzet en kent veel bergruimte. Tevens bevinden hier zich de witgoedaansluitingen.

Vanuit de keuken is de zeer ruime woonkamer bereikbaar. Welke is ingedeeld in 2 mooie ruimtes middels een roomdivider. Aan de voorzijde is een verhoogde lichtstraat geplaatst, wat zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect. De achterzijde is over de volledige breedte voorzien van een pui met ramen. Ook is een schuifpui aanwezig waardoor u rechtstreeks contact heeft het terras.

Vanuit de achterzijde van woonkamer heeft u toegang tot de berging. De berging vormt het centrale vertrek van het achterste deel van deze woning. Vanuit deze ruimte kunt u naar de bijkeuken, de inrit middels dubbele openslaande houten deuren, de kantoorruimte en het terras. In de muurkast is de unit voor de vloerverwarming van het kantoor gesitueerd.

Het kantoor ligt aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de diepe achtertuin. Er is een tegelvloer met vloerverwarming aanwezig, een internetaansluiting en wastafel. Naast een kantoorfunctie is de ruimte hierdoor ook instapklaar als praktijk. Dankzij het oppervlakte van ca. 23 m2 zijn er volop mogelijkheden!

1e Verdieping: De overloop is voorzien van een vloerbedekking en de wanden zijn afgewerkt met granol. De overloop biedt toegang tot de badkamer en drie slaapkamers.

De badkamer is volledig betegeld. U heeft beschikking over een ligbad, douche, staand closet en wastafelmeubel.

De master bedroom ligt aan de achterzijde van de woning en kent een oppervlakte van ca. 14 m². Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde van de woning en kent een oppervlakte van ca 11 m². De 3e slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en kent een oppervlakte van ca 8 m². Tevens is een muurkast aanwezig wat ideaal is om uw kleding op te bergen. De slaapkamers zijn voorzien van vinyl.

2e Verdieping: Vanuit de overloop is middels een degelijke vlizotrap de bergzolder bereikbaar. De zolder is onderverdeeld in twee ruimten en de kap is geïsoleerd en beschoten. Een groot dakraam zorgt voor veel lichtinval en dankzij het oppervlak is ook hier meer dan voldoende bergruimte.

Tuin: De achtertuin kent een diepte van maar liefst 45 m. Aangrenzend aan het woonhuis is een terras aanwezig. De fraai geplaatste bomen zorgen voor extra allure. Via een speels trapje en pad bereikt u het middenstuk van de tuin, waar gazon en plantenperken elkaar afwisselen.

Aan de achterzijde is een vrijstaande berging aanwezig, ideaal voor opslag van bijvoorbeeld tuingarnituur. Ook is hier een heuse dierenweide aanwezig, die uitkijkt over de Kabroeksebeek.

​Bijzonderheden:
 • Verrassend ruim en uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis
 • Zeer ruime woonkamer van maar liefs 68 m²
 • Keuken, bijkeuken en aparte berging voorzien van natuursteen vloer
 • Separate kantoorruimte met diverse gebruiksmogelijkheden
 • Drie slaapkamers
 • Lange inrit en carport
 • Groot terras en zeer diepe achtertuin op het westen
 • Vrijstaande buitenberging en dierenweide aansluitend op de "Kabroeksebeek"
 • Gelegen in een van de meest populaire straten in Horst
​Kenmerken woning:
 • Type: Vrijstaand
 • Woonoppervlakte: ca. 187 m2    
 • Perceeloppervlakte: ca. 735 m2
 • Inhoud: ca. 680 m3 
 • Bouwjaar: 1962
 • C.V.-Ketel: Cv-ketel 2018
 • Voorlopig energielabel: E
 • Levering van de woning: in overleg

Richtprijs € 399.000,- k.k.                                                              

Download hier de Brochure!

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Startpunt Wonen 
via info@startpuntwonen.nl of bel naar 077 - 260 00 00. 

 

Naamloos-9059Naamloos-9063Naamloos-9067Naamloos-9064Naamloos-9065Naamloos-9068Naamloos-9072Naamloos-9075Naamloos-9076Naamloos-9077Naamloos-9080Naamloos-9082Naamloos-9085Naamloos-9087Naamloos-9089Naamloos-9091Naamloos-9094Naamloos-9095Naamloos-9096Naamloos-9101Naamloos-9102Naamloos-9113Naamloos-9106Naamloos-9115Naamloos-9116Naamloos-9123Naamloos-9125Naamloos-9132Naamloos-9128Naamloos-9139Naamloos-9133

 


Bekijk ons gehele aanbod


Meer informatie? Wij bellen u terug: