Adres:
Campagneweg 14, 5964PH, Horst
Prijs:
€ 459.000 -
Koop/huur:
koop
Koopconditie:
kosten koper
Soort object:
woonhuis
Soort woonhuis:
eengezinswoning
Type woonhuis:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
1983
Perceeloppervlakte:
2800 m2

Campagneweg 14, Horst Campagneweg 14, Horst

Prachtig landelijk gelegen vrijstaande woning in het buitengebied van Horst! .

Deze woning heeft o.a. een ruime woonkamer met houtkachel, keuken met diverse inbouwapparatuur, 4 slaapkamers en een 2 badkamers. De ruime tuin heeft verschillende heerlijke plekken voor een terras.  De gehele woning is onderkelderd en is ook te bereiken via een elektrische sectionaaldeur. De gehele woning is voorzien van hard houten kozijnen en dubbel glas.

De ruime loods (circa 250 m2) is zodanig ingericht dat ze voor verschillende doeleinden gebruikt kan. Zowel voor opslag als voor werkplaats.

Indeling:

Begane grond:

De ruime entree/ hal met vide geeft toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, naar de kelder, de woonkamer, keuken en een (werk)kamer en toilet. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet. De ruime L-vormige woonkamer (48m2) heeft een sfeervolle houtkachel en leistenenvloer. Via een schuifpui heeft u toegang tot de tuin. De keuken (15 m2) is voorzien van een leistenenvloer en ingericht met een keramische kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed. Tevens is hier een kleine badkamer gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Via de bijkeuken heeft u toegang tot de ruimte welke voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zoals mantelzorgwoning of praktijkruimte. De ruimte is voorzien van een houtkachel, keuken en men heeft een aparte badkamer. Deze badkamer beschikt over een inloopdoucke, wastafelmeubel en toilet.

De kelder is ook van buiten uit te bereiken via een elektrische sectionaaldeur. Via het portaal heeft u toegang tot diverse ruimtes in de kelder. De gehele kelder heeft een betonvloer. Door diverse koekkoeks is er natuurlijk ligt in de kelder. De kelder is voorzien van verwarming en elektriciteit.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop is de toegang tot drie slaapkamers (14 m2) en de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een tweede toilet, bidet en een dubbele wastafel met grote spiegel. Via de badkamer heeft u nog toegang tot een slaapkamer/ inloopkast.

Via een van de slaapkamers heeft u toegang tot de bergzolderruimte via een smalle vaste trap.

Loods:
De loods is voorzien van 2 schuifdeuren en 2 loopdeuren.  Alle voorzieningen, water, (kracht)stroom, riolering, en gasaansluiting zijn aanwezig.  De ruimte lenen zich prima voor opslag of werkruimte

De loods is grotendeels geïsoleerd. Op het dak liggen verschillende zonnepanelen. De verwarming in de loods is door middel van een CV ketel ( Nefit, 2005). Achter de loods is nog een separate opslagruimte. Voorzien van vloerverwarming, water en toilet.

Deze fraaie woning beschikt over een eigen rotonde! En is gelegen aan een rustige weg.

Zoekt u rust en ruimte dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken van de woning:

  • Fraaie vrijstaande woning aan de rand van Horst
  • Grote vrijstaande loods welke gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden.
  • Mogelijkheid om 3200 m2 grond bij te kopen.
  • Volledig onderkelderd en te bereiken via een elektronische sectionaal deur.
  • Woning geheel voorzien van houten kozijnen en dubbel glas
  • Tuin op het noord-westen
  • Woning kan ingericht worden als mantelzorg woning of als praktijkruimte.

Richtprijs: € 459.000, - k.k.  

Download hier de Brochure!

Heeft u interesse in deze woning?  Neem dan contact op met Startpunt Wonen 
via info@startpuntwonen.nl of bel naar 077 - 260 00 00. 

 

Campagneweg14Meterik-45Campagneweg14Meterik-05Campagneweg14Meterik-06Campagneweg14Meterik-15Campagneweg14Meterik-17Campagneweg14Meterik-21Campagneweg14Meterik-23Campagneweg14Meterik-33Campagneweg14Meterik-32Campagneweg14Meterik-31Campagneweg14Meterik-30Campagneweg14Meterik-26Campagneweg14Meterik-27Campagneweg14Meterik-36Campagneweg14Meterik-35Situatie2Begane GrondEerste verdiepingKelderLoods

 

 

 


Bekijk ons gehele aanbod


Meer informatie? Wij bellen u terug: